CoreCom herstelt "bijna" alle merken van computers.

Reparaties gebeuren bij ons in huis voor vaste computers, dus is het niet nodig om de computer op te sturen naar de fabrikant en deze weken te moeten missen.  Voor elke klant proberen we een snelle service te bieden, de meeste computerproblemen zijn na 1 werkdag reeds verholpen, in sommige gevallen kan het zelfs zijn dat u dezelfde dag nog uw PC kan komen terughalen ! Uiteraard zijn niet alle problemen hetzelfde en kan het soms wat langer duren, meestal kunnen we dit op voorhand vermelden. 

We maken juiste afspraken i.v.m. datarecuperatie van uw computer, indien we uw computer moeten herinstalleren, maken we hiervoor eerst een Kloon van uw harde schijf die we tot één week bijhouden. Stel we hebben iets over het hoofd gezien bij het terug zetten van de data na een herinstallatie dan kunnen deze zonder problemen nog recupereren tot max één week na de herstelling.

Wij hanteren een eerlijk en een juist prijskaartje voor uw herstelling. Dit komt omdat wij werken met een vast tarief, dus niet met een uur tarief zoals vele anderen.
Niet bij ons gekochte toestellen worden met dezelfde zorg behandeld !

Indien er hardware moet vervangen worden, nemen we steeds contact met u op. Dit om onaangename verrassingen te vermijden.

Garantie op uw herstelling: Indien zou blijken dat er na de herstelling zich toch nog dezelfde problemen voordoen, controleren we het probleem opnieuw, ditmaal volledig kosteloos.

Voor herstellingen op Laptops/Notebooks gelden andere regels. Hier is het zo dat we software matige problemen zelf kunnen herstellen.
Stel er blijkt een ernstig hardware defect te zijn, dan moeten we het toestel terug opsturen naar de fabrikant. Uit ondervinding weten we dat dit ongeveer één week kan duren vooraleer uw toestel hersteld terug is. Voor het vervangen van defect LCD schermen duurt het meestel 2 werkdagen.£
Helaas kunnen wij niet alle notebook merken laten herstellen zoals Medion & Dell. Deze fabrikanten werken niet samen met computerhandelaars en kan u enkel rechtstreeks aanbieden bij de fabrikant.

* Software die op systemen moet geïnstalleerd worden moet altijd origineel zijn met een geldig registratie nummer.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor problemen die voortkomen uit gebruik van illegale software.

 

Quote

Een computer doet wat je vraagt, niet wat je denkt dat je vraagt.
Parcel Shop Logo 200x150px 35753

Contacteer ons

  • CoreCom bvba
    Vordensteinstraat 111
    2900 Schoten
  • +32 3 297 90 77

 

 

Openingsuren

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 12:00 - 18:00
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 12:00 - 18:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 15:00
Zondag GESLOTEN